Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Verzend informatie


Wij begrijpen dat je je bestelling zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wij doen dan ook ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Elke bestelling wordt met de grootste zorg door ons samengesteld en klaargemaakt voor verzending. Wij hanteren een verwerkingstermijn van 1 tot maximaal 3 werkdagen inclusief aflevering voor verzending. Verzending duurt meestal 1 à 2 werkdagen. Per mail brengen wij jou op de hoogte wanneer de bestelling verwerkt en afgeleverd is voor verzending, maar ook als er bijvoorbeeld onverhoopt vertragingen optreden. Heb je vragen over de status van je bestelling, neem dan contact met ons op.

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van Bedankjes Creation in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. Mocht dit bij jou het geval zijn, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst contact met ons op, dan wordt de levering eventueel op onze kosten aangevuld of opnieuw verzorgd.

Wij hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbuspost) één vaste prijs van € 4,95.
Deze prijs is inclusief verzendverpakking, verwerking en administratiekosten en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je je bestelling kunt volgen. 
Alle bestellingen worden met zorg verpakt.

Voor bestellingen vanaf € 40,00 zijn de verzendkosten gratis.

Betaal je liever geen verzendkosten en heb je de mogelijkheid om de bestelling bij ons te komen afhalen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk, hiervoor maken wij graag een afspraak met jou.


Mochten er vragen of eventuele problemen zijn, neem dan contact met ons op.


Bezoekadres

Begoniastraat 24
6101 LX Echt

Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@bedankjescreation.nl