Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Over ons


Welkom bij Bedankjes Creation.


Graag stel ik mij even aan je voor.

Mijn naam is Chantal van Kempen (1982). Samen met mijn man Frank en 2 dochtertjes Lindy en Yenthe woon ik in Echt (Limburg).
Op 1 november 2017 is onze eerste webwinkel van start gegaan. www.creationcadeauartikelen.nl
Bij Creation Cadeau Artikelen bieden wij leuke cadeau artikelen aan die geschikt zijn voor een kraambezoekje, babyshower, babyborrel, verjaardag, doopfeest, communiefeest, laatste schooldag en iedereen die een leuk cadeautje verdient.
Een aantal artikelen kunnen worden voorzien van een persoonlijke bedrukking.

De geboorte van een kindje is een feestje en bij een feestje horen cadeautjes. Vaak vinden ouders die net een baby hebben gekregen het leuk om het kraambezoek een klein cadeautje mee naar huis te geven als bedankje voor het bezoek aan de pasgeboren baby. Maar ook gasten die naar een doopfeest of communiefeest gaan krijgen vaak na afloop een bedankje mee naar huis.

Bij Bedankjes Creation bieden wij leuke doosjes, zakjes, kaartjes, en decoratie artikelen aan waarmee je zelf de leukste bedankjes en bedanktaarten kunt maken. Meestal zie je bij bedankjes suikerboontjes of snoepjes. Wij wilden graag iets anders aanbieden en hebben gekozen voor heerlijke thee van groothandel De Theefabriek met een eetbare toevoeging om de thee speciaal te maken voor geboorte, communie, doop en eventueel huwelijk.  Onze artikelen bij Bedankjes Creation zijn net als bij Creation Cadeau Artikelen vooral gericht op kinderen, maar mochten wij artikelen in ons assortiment hebben die je graag wilt bestellen voor een andere gelegenheid, dan ben je natuurlijk van harte welkom.

Alle artikelen zijn per stuk te bestellen, zo kun je zelf bepalen hoeveel stuks je nodig hebt van een bepaald artikel en heb je de mogelijkheid om ook te kiezen voor een mix van verschillende artikelen.

Wij beiden je de optie om je bestelling thuis te laten bezorgen, hieraan zitten wel verzendkosten verbonden van € 4,95.

Wij hanteren voor alle bestellingen binnen Nederland van 0 t/m 30 kg. (pakket en brievenbuspost) één vaste prijs van € 4,95. Deze prijs is inclusief verpakking, verwerking en administratiekosten, en verzending via PostNL met Track & Trace, zodat je je bestelling kunt volgen.
Alle bestellingen worden met zorg verpakt.

Betaal je liever geen verzendkosten en heb je de mogelijkheid om de bestelling bij ons te komen afhalen, dan ben je van harte welkom, hiervoor maken wij graag een afspraak met jou.

Wil je je bestelling bij ons komen afhalen, en wil je liever niet via Ideal betalen, dan is het mogelijk om contant te betalen bij afhalen. Je kunt bij ons niet pinnen!

Woon je in de buurt en wil je de artikelen liever eerst in het echt zien en een gewenst artikel mondeling in plaats van via de webwinkel bestellen, dan ben je ook van harte welkom. Bel of mail ons dan wel even voor een afspraak, zodat wij tijd voor je vrij kunnen maken.

Wij zullen altijd in de weer zijn om onze webwinkel te blijven voorzien van een leuk aanbod.


Zijn er nog vragen, opmerkingen of eventuele wensen die je niet kunt terug vinden in onze webwinkel, dan horen wij dit graag van jou.


Veel plezier in onze webwinkel.

Met vriendelijke groet,

Chantal van Kempen.


Bedankjes Creation

Begoniastraat 24

6101LX Echt (Midden Limburg)


Telefoon: 0612991158

E-mail: contact@bedankjescreation.nl

KVK: 62792563

BTW: NL159288551 B02